No tasas judiciales

castellano valenciano | Mapa Web
Seguix-nos en: TwitterFaceBook

inicioDespacho Garca PetitValoresAreas de ActuacinActualidadContacto

//

...

//

...

//

...

//

...

//

...

//

...

//

...

Una nova  visió de l'advocacia

Els nous temps que estem vivint fan necessària la revisió de les respostes jurídiques tradicionals. La complexitat  de la societat actual requerix un concepte més ampli i global de

Per açò, en García-Petit Abogados cada cas és estudiat i analitzat estratègicament de manera que podem oferir solucions legals que permeten previndre la contesa judicial. Es tracta de donar respostes eficients que s'adeqüen a cada circumstància econòmica i financera concreta.

Aquesta forma de treballar només és possible gràcies a la formació multidisciplinària dels membres del nostre equip, tant intern com extern.

El treball i la professionalitat demostrada per este equip al llarg dels anys han sigut mereixedors del respecte d'un gran nombre de clients, la confiança de la qual està convertint a García-Petit Abogados en un dels despatxos de referència de la Comunitat Valenciana.

l'exercici del dret, ja no es pot donar una resposta eficaç considerant els assumptes des de compartiments es-tancs (Dret Civil, Penal, Mercantil...).


Analitzar les tendències, preveure els canvis i tractar d'avançar-se als esdeveniments que es produïxen en el mercat i l'economia resulten fonamentals per a una assessoria legal especialitzada en empresa.

Copyright Garcia Petit AbogadosPoltica de PrivacidadAviso Legal
Disseny web: AS